Κακοκαιρία «Διομήδης» – Κεντρική Μακεδονία: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες

eurokinissi/φωτό αρχειου

Η κακοκαιρία «Διομήδης» δείχνει τα δόντια της με σφοδρές βροχοπτώσεις αλλά και χιόνια στην Κεντρική Μακεδονία. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες. 

Εκατό εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν βγει στους δρόμους της Ημαθίας, της Πιερίας, της Πέλλας και του Κιλκίς για να παραμείνει ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο. Η Πολιτική Προστασία και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βρίσκονται και εκείνες σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Πού χρειάζονται αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι απαραίτητες από το 94ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστοριάς) αλλά και στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου, 3 -5 Πηγαδιών, Βόρα και Ελατοχωρίου, από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη δημοτική οδό Νέας Λυκόγιαννης – Παλαιάς Λυκόγιαννης (Ημαθία), στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα (περιοχή Ξηρολάκι Πιερίας ), στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων (Χαλκιδική) και στο στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού που συνδέει την επαρχιακή οδό Ν.Μουδανιών – Σιθωνίας με το δημοτικό διαμέρισμα Ολύνθου(Χαλκιδική).

Κακοκαιρία «Διομήδης» - Κεντρική Μακεδονία: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες

Πηγή dikaiologitika.gr