Ηλίας Γκιώνης: «Δέχομαι απειλές, αν με σκοτώσουν θα αποκαλυφθούν όλα»

0
10
Ηλίας Γκιώνης: «Δέχομαι απειλές, αν με σκοτώσουν θα αποκαλυφθούν όλα»

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, με φόντο τις αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΤ, πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά site με ανηλίκους.

Ο ακτιβιστής μέσω του προφίλ του στα social media, προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις όπως του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της καταγγελίας για βιασμό από τη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. 

«Είμαι ερασιτέχνης, κάνω μια έρευνα. Δεν έχω στοιχείο, ούτε έχω τις άκρες για να μπορέσω να διεξάγω μια έρευνα που θα βοηθήσει τόσο τις Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου» δήλωσε και επανέλαβε ότι δέχεται απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο τηλέφωνό του με εκφράσεις όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια» και απειλές ότι «αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ».

«Είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τέλος, προειδοποίησε ότι αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν».

Ηλίας Γκιώνης: «Δέχομαι απειλές, αν με σκοτώσουν θα αποκαλυφθούν όλα»

Πηγή dikaiologitika.gr