Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το παιδί του και έκρυψε το πτώμα στη ντουλάπα για να εκδικηθεί τη σύζυγό του

pixabay

Με μια φρικιαστική υπόθεση ξεκίνησε η χρονιά στην Ιταλία, καθώς ένας πατέρας σκότωσε τον 7χρονο γιο του για να εκδικηθεί τη σύζυγό του και έκρυψε το πτώμα στη ντουλάπα.

Ο Ντάβιντε Παϊτόνι, ένας 40χρονος στη Βαρέζε, πόλη του ιταλικού Βορρά, σκότωσε την Πρωτοχρονιά τον 7χρονο γιο του, και έπειτα έκρυψε το πτώμα του σε ντουλάπα του σπιτιού του. Έπειτα τηλεφώνησε στη σύζυγό του, με την οποία είναι σε διάσταση και της ζήτησε να πάει από το διαμέρισμα δήθεν για να της τον παραδώσει.

Όταν η γυναίκα έφτασε στο διαμέρισμα, τότε προσπάθησε να μαχαιρώσει και εκείνη, όμως εκείνη κατάφερε να απομακρυνθεί. Σε μήνυμα που άφησε κοντά στο πτώμα του παιδιού, ο 40χρνος ανέφερε ότι η δολοφονία ήταν πράξη εκδίκησης εναντίον της συζύγου του ενώ ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον πατέρα του.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 40χρονος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, όμως οι Ιταλοί αστυνομικοί έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν.

Πολλοί διερωτώνται για ποιο λόγο οι δικαστικές αρχές επέτρεψαν στον σαραντάχρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιό του. Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το παιδί του και έκρυψε το πτώμα στη ντουλάπα για να εκδικηθεί τη σύζυγό του

Πηγή dikaiologitika.gr