Αυτά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

0
22
Αυτά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Το Πολυτεχνείο, το ΕΚΠΑ και το ΕΛΜΕΠΑ ενημερώνουν τους φοιτητές τους ότι λόγω κακοκαιρίας θα παραμείνουν κλειστά. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής όλες οι σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων θα παρεμείνουν κλειστές λόγω του «χιονιά».

Οι Σχολές θα ανακοινώσουν τις τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των εξετάσεων, οι οποίες είχαν ξεκινήσει. 

Πολυτεχνείο

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του ΕΜΠ για 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω αναμενόμενων ακραίων καιρικών συνθηκών. 

ΕΚΠΑ

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, κατόπιν επικοινωνίας με τις διοικήσεις των Σχολών και των Τμημάτων του Συγκροτήματος Ευρίπου και με το Δήμαρχο Μεσσαπίων κύριο Ψαθά, αποφάσισαν την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας στο Συγκρότημα Ευρίπου για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση σχετικά με την Τετάρτη. Οι πρυτανικές αρχές είναι στη διάθεση όλων»

ΕΛΜΕΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24/1/2022, οι εξετάσεις στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναβάλλονται λόγω της εντεινόμενης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων στην Κρήτη.

Αυτά τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Πηγή dikaiologitika.gr