Βιτριόλι: Ποια είναι η είδηση που στεναχώρησε την Ιωάννα στο Παρίσι για την υγεία της (βίντεο)

0
15
Βιτριόλι: Ποια είναι η είδηση που στεναχώρησε την Ιωάννα στο Παρίσι για την υγεία της (βίντεο)

Ποια είναι η είδηση που στεναχώρησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο 2020. Τι αποκάλυψε η πλαστική χειρουργός της.

Η πλαστική χειρουργός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου, μίλησε στο open και ξεκαθάρισε πως η Ιωάννα στεναχωρήθηκε από την εκτίμηση που της έκανε ο γιατρός στο Παρίσι.

«Η Ιωάννα είναι καλά και δεν της έχει συμβεί κάτι κακό, γιατί ο κόσμος ανησύχησε με τις αναρτήσεις της και επειδή αγαπάει την Ιωάννα με ρωτούσαν συνεχώς» είπε αρχικά.

«Η Ιωάννα με δική μου προτροπή έχει δει και άλλους συναδέλφους πλαστικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό για να πάρει και μια άλλη γνώμη ειδικά για τόσο μεγάλα περιστατικά. Σε αυτό το πλαίσιο πήγε στη Γαλλία είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνει» συμπλήρωσε.

«Η στενοχώρια της και αυτό που τη μάγκωσε και την έφερε πίσω έχει δύο σκέλη. Το ένα ήταν η χρόνια αποκατάσταση γιατί άκουσε και από κει ότι ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος.

Και το άλλο που την πείραξε ήταν ότι κατά την εκτίμηση του συγκεκριμένου γιατρού κάποια σημεία στο σώμα δεν παίρνουν παραπάνω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση» αποκάλυψε.

«Θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος και όλα αυτά που της συμβαίνουν είναι σκαμπανεβάσματα ψυχικά», είπε η πλαστικός της.

«Κάνει πάρα πολλά πράγματα η Ιωάννα όλο αυτό τον καιρό που δεν χειρουργείται. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή της. Φοράει τα ειδικά ενδύματα, τη μάσκα, κάνει γυμναστική, μασάζ και υδροθεραπεία στη Γαλλία. Αλλά ποτέ αυτά τα περιστατικά δεν πάνε καλά χωρίς τον προσωπικό αγώνα αυτού που πάσχει» κατέληξε.

div style=”position:relative;padding-bottom:56.25%;”>

Βιτριόλι: Ποια είναι η είδηση που στεναχώρησε την Ιωάννα στο Παρίσι για την υγεία της (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr