Βίντεο ντοκουμέντο: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη

(Φωτ. αρχείου: PEXELS)

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης, η οποία μάλιστα έγινε -όπως καταγγέλθηκε- μέρα μεσημέρι σε δρόμο της Κυψέλης, είδε το φως της δημοσιότητας.

Μια γυναίκα, που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει τον δράστη σε βίντεο. Κάτι που βοήθησε την Αστυνομία να φτάσει στη σύλληψή του.

Η μαρτυρία του θύματος της σεξουαλικής επίθεσης, που έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, είναι συγκλονιστική. Η γυναίκα περπατούσε σε πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα έπιασε τους μηρούς της και ακούμπησε πάνω της τα γεννητικά του όργανα.

Σαστισμένη η γυναίκα, έβαλε τις φωνές, ωστόσο ο δράστης δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την αντίδρασή της. Στη συνέχεια, η γυναίκα έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και με ολύμπια ψυχραιμία κατέγραψε το πρόσωπό του.

Η γυναίκα περιγράφει στο Open την επίθεση ως εξής: «Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές.

»Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε “Σ’ ευχαριστώ”. Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος.

»Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το εκατό και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση».

Εντοπίστηκαν και άλλες κοπέλες που δέχθηκαν επίθεση

Η ψυχραιμία της γυναίκας να καταγράψει το δράστη σε βίντεο οδήγησε στον εντοπισμό και άλλων θυμάτων του. «Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης, όπου είπα ότι μου έχει γίνει μία σεξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος.

»Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή», σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

Βίντεο ντοκουμέντο: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη

Πηγή dikaiologitika.gr