Τραγωδία στην Πιερία: Πέθανε 36χρονος πλήρως εμβολιασμένος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα (βίντεο)

Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Πιεριας Το Ξαθέρι

Ο 36χρονος είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Πιερία.  Ένας 36χρονος, πλήρως εμβολιασμένος με το μονοδοσικό της Johnsonκαι χωρίς υποκείμενα έχασε σήμερα τη μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το olympospieria που ανέδειξε το θέμα, μετά τον χαμό του πατέρα του Χαράλαμπου από covid (ο 69χρονος πατέρας του έφυγε στις 3 Νοεμβρίου στο Γ. Ν. Κατερίνης και η 67χρονη μητέρα του νοσηλεύεται στο Παπανικολάου), έφυγε και ο Στάθης 36 ετών, εμβολιασμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ο Στάθης, που ήταν αντιπρόεδρος σου συλλόγου Κρητών “Το Ξαθέρι”, ήταν επίσης και το πρώτο εμβολιασμένο (με Johnson) θύμα του φονικού ιού στην Πιερία. Πάλεψε στην ΜΕΘ του Γ. Ν. από την 26η Οκτωβρίου, αλλά δεν άντεξε. Στάθη, καλό παράδεισο έγραψε σε ανάρτηση το  Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Πιερίας Το Ξαθέρι

Ο 36χρονος είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson τον Ιούνιο και είχαν παρέλθει 6 μήνες από τον εμβολιασμό του.

Για το συμβάν μίλησε στην εκπομπή Tlive ο Δημήτρης Δένης ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένος χωρίς μάλιστα υποκείμενα τονίζοντας ότι παίζει σημαντικό ρόλο το υψηλό ιικό φορτίο των ασθενών που κολλούν κορονοϊό.

Τι δήλωσε συγγενής του

Στην εκπομπή μίλησε και συγγενής του 36χρονου που τόνισε ότι είχε εμβολιαστεί τον Ιούνιο με Johnson και ήταν υπερ των εμβολίων ενώ προστατευόταν με όλα τα μέτρα και πρόσεχε πολύ. Για 50 μέρες έμεινε συνολικά στο νοσοκομείο από τις οποίες 40 στη ΜΕΘ ενώ, μίλησε και για την οικογενειακή τραγωδία με τον χαμό του πατέρα του και την δασωλήνωση της μητέρας του.

Τραγωδία στην Πιερία: Πέθανε 36χρονος πλήρως εμβολιασμένος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr