Συνάντηση Λιόλιου-Βατούτιν στη Μόσχα για το «ναι» της ΤΣΣΚΑ στον… γάμο Ιτούδη-εθνικής μπάσκετ

Συνάντηση Λιόλιου-Βατούτιν στη Μόσχα για το «ναι» της ΤΣΣΚΑ στον... γάμο Ιτούδη-εθνικής μπάσκετ

Συνάντηση με τον «ισχυρό άνδρα» της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας ανδρών του μπάσκετα από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η συνάντηση, στην οποία τέθηκε από τον κ. Βαγγ΄έλη Λιόλιο το θέμα της συναίνεσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ότι… «δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα».

«Είχα μία πρόσκληση από τον κ. Βατούτιν να επικοινωνήσουμε. Κάναμε μία συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στη NOVA o πρόεδρος της ΕΟΚ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του στη Μόσχα παρακολουθεί δια ζώσης τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague, και πρόσθεσε: «Είναι μία πολύ ωραία προσωπικότητα και φυσιογνωμία, που μου έκανε θετική εντύπωση και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά θέματα. Κουβεντιάσαμε και το θέμα σχετικά με τον κ. Ιτούδη. Άλλωστε αυτό ήταν το κύριο μέλημα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κατανοήσει πλήρως το πλάνο μας και το αντίστροφο. Δεν υπάρχει λευκός καπνός, αλλά είμαστε σε μία καλή επικοινωνία, το μέλλον θα δείξει πόσο καλά θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο κ. Βατούτιν είναι μία ηγετική φυσιογνωμία, είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η συνάντηση. Από αυτές τις συζητήσεις μόνο κάτι καλό μπορεί να βγει. Ευελπιστώ στο μέλλον να πάνε όλα καλύτερα».

Συνάντηση Λιόλιου-Βατούτιν στη Μόσχα για το «ναι» της ΤΣΣΚΑ στον... γάμο Ιτούδη-εθνικής μπάσκετ

Πηγή dikaiologitika.gr