Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για… Μεξικό, ενώ άλλες 9 γυναίκες ψάχνουν τα βίντεό τους

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για... Μεξικό, ενώ άλλες 9 γυναίκες ψάχνουν τα βίντεό τους

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και τις Αρχές, μετά τον σάλο και την καταγγελία σε βάρος του για διαρροή βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τουλάχιστον 9 είναι οι κοπέλες, οι οποίες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο, αλλά και πώς μπορούν να κατέβουν.

Πρόκειται για τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, ενώ ερευνάται αν ο ίδιος είχε και οικονομικές απολαβές από αυτή τη δραστηριότητα.

Αναφορικά με το πού βρίσκεται τώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το Mega, ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο (18/12) εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από εκεί, «πέταξε» το μεσημέρι για το… Μεξικό αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ είχε βγάλει και τα εισιτήρια.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για... Μεξικό, ενώ άλλες 9 γυναίκες ψάχνουν τα βίντεό τους

Πηγή dikaiologitika.gr