Πού χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία λόγω χιονόπτωσης

0
15
Πού χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία λόγω χιονόπτωσης

Άνοιξε η επαρχιακή οδός Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου, που έκλεισε από τις 06:30 το πρωί λόγω χιονόπτωσης.

Στο μεταξύ, δεν χρειάζονται πλέον αλυσίδες όσοι κινούνται στο τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας, από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο, στη Χαλκιδική, όπου το πρωί ήταν απαραίτητες. Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου, ενώ αλυσίδες είναι απαραίτητες μόνο στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο. 

«Τριάντα μηχανήματα- εκχιονιστικά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου όλο το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοικτό. Υπάρχει μία μικρή ύφεση, η οποία πιθανόν να αναστραφεί από το μεσημέρι έως και το βράδυ, γι’ αυτό τον λόγο είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης

Παράλληλα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους οδηγούς να έχουν πάντα στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ειδικά όταν κινούνται στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο.

Πού χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία λόγω χιονόπτωσης

Πηγή dikaiologitika.gr