Πάτρα: Ο καλός οικογενειάρχης και πατέρας που ήταν dealer κοκαΐνης και ηρωίνης

0
36
Πάτρα: Ο καλός οικογενειάρχης και πατέρας που ήταν dealer κοκαΐνης και ηρωίνης

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί προκειμένου να απολογηθεί ο 37χρονος αλβανός υπήκοος, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, βρήκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.

Ο 37χρονος σύμφωνα με το Pelop.gr ανήκει σε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, σε τοπικό επίπεδο. Είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης από την Αλβανία και κοκαΐνης από την Αττική και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία, στο εργαστήριό του, στο σπίτι που διατηρεί στο Ρίο, διοχέτευε τις ουσίες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 1

Όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία, προκειμένου να «θολώνει» τα νερά και να μην κινεί υποψίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει με έδρα την Πάτρα, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ, του καλού οικογενειάρχη που εργαζόταν ως οδηγός βυτίων με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα.

Ο 37χρονος κατά τη σύλληψη του δεν έφερε καμία αντίσταση με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ήταν ιδιαιτέρως ψύχραιμος και συνεργάσιμος, προβαίνοντας μάλιστα αμέσως στην παραδοχή πως τα 5,5 κιλά ηρωίνης, το 1,1 κιλά κοκαΐνης και τα «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους ανήκουν στο ίδιο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Πέμπτης, τα 5 κιλά ηρωίνης και τα 256 γραμμάρια κοκαΐνης, βρέθηκαν κρυμμένα σε θάμνους σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα, ενώ σε δεύτερο αποθηκευτικό χώρο σε αγροτεμάχιο στο Ρίο, εντοπίστηκαν οι υπόλοιπες ποσότητες. Σε κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από οκτώ χρόνια είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της Βορείου Ελλάδας. Είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με τα κακουργήματα της διακίνησης, προμήθειας, παρασκευής και κατοχής ναρκωτικών. Εκτιμάται πως από τη διάθεση των ναρκωτικών θα κέρδιζε 170.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πάτρα: Ο καλός οικογενειάρχης και πατέρας που ήταν dealer κοκαΐνης και ηρωίνης

Πηγή dikaiologitika.gr