Παγώνη κατά Γιαννάκου για τις «ΜΕΘ VIP»: Λυπάμαι για τις συκοφαντίες (βίντεο)

0
19
eurokinissi

Έντονα αντέδρασε στις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη σχετικά με τις καταγγελίες για ΜΕΘ VIP. 

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συκοφαντία εναντίον των συναδέλφων μου, των γιατρών οι οποίοι βρίσκονται στη ΜΕΘ» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο MEGA και απαντώντας στις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δεν είναι δυνατόν -και το γνωρίζετε όλοι- μετά τις μάχες που έχουμε δώσει 2 χρόνια αυτή τη στιγμή να αναφέρεται ότι υπάρχουν γιατροί που κάνουν επιλογές και έχουν κρεβάτια κενά τα οποία κρατάνε.

{https://www.youtube.com/watch?v=xGnO45N_rGI}

Όταν εμείς έχουμε διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ covid ασθενείς για να μπουν VIP. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια καταγγελία σαν ΕΙΝΑΠ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ακόμη: «Δεν μπορώ να δεχθώ να καταγγέλλονται οι συνάδελφοί μου, γιατί η διαδικασία είναι η εξής: Υπάρχουν οι λίστες σε όλα τα νοσοκομεία των ασθενών οι οποίοι έχουν διασωληνωθεί βάσει των κριτηρίων που πρέπει να διασωληνωθούν.

Είναι εκτός ΜΕΘ και αμέσως ειδοποιούμαστε από το νοσοκομείο όταν υπάρχει θάνατος και υπάρχει κενό κρεβάτι ή εξιτήριο και αμέσως μετακινείται ο ασθενείς τον οποίο έχουμε διασωληνώσει. Δεν υπάρχει γιατρός ο οποίος έχει δώσει όρκο Ιπποκράτη και πραγματικά κρατάει κρεβάτια αυτή τη στιγμή, σε αυτόν τον πόλεμο που ζούμε και δίνουμε όλοι, για να μπει κάποιος ασθενείς τον οποίο εσείς γιατί εγώ δεν διαχωρίζω τους ασθενείς σε VIP και οι οποίοι είναι δεύτερης κατηγορίας».

 

Παγώνη κατά Γιαννάκου για τις «ΜΕΘ VIP»: Λυπάμαι για τις συκοφαντίες (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr