Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν υπουργείο Θεραπείας: «Έχουμε βλαμμένους στην οικογένεια» (βίντεο)

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν υπουργείο Θεραπείας: «Έχουμε βλαμμένους στην οικογένεια» (βίντεο)

Φορούν στολές, φέρουν δικές τους ταυτότητες, οδηγούν αυτοσχέδια περιπολικά και διατηρούν μέχρι και δικό τους υπουργείο. «Σύμφωνα με τον νόμο έτσι; Ό,τι κάνουμε είναι νόμιμο» υποστηρίζουν. Η αποστομωτική απάντηση που έδωσε η γυναίκα που έκανε την τρίτη δόση στο ίδιο της το παιδί για τις ψεκασμένες θεωρίες του.

Δρουν σαν τάγματα εφόδου εισβάλλοντας σε τράπεζες, σχολεία, καταστήματα ακόμα και ζαχαροπλαστεία. Ορισμένοι δεν διστάζουν μάλιστα να τα βάλουν μέχρι και με την ίδια τους την οικογένεια όταν αυτή έχει αντίθετη άποψη.

«Η μάνα μου δεν καταλαβαίνει Χριστό. Έκανε και την τρίτη δόση και μου λέει “τι είσαι επιστήμονας;”, της λέω “έλα εδώ να σου εξηγήσω κάποια πράγματα”. Μέσα στην οικογένεια μας την ίδια μας την οικογένεια έχουμε βλαμμένους. Δεν βλέπουν την αλήθεια δεν το καταλαβαίνουν» υποστήριξε ένας από τους «θεματοφύλακες».

Μάλιστα όπως λένε, αν γίνει κάνεις μέλος του σώματος και υπογράψει μια «Ιερή δήλωση» όπως την ονομάζουν, εξαιρείται από το πρόστιμο της μάσκας και του εμβολίου…

Άλλη γνώμη έχει πάντως ο Εισαγγελέας που στέλνει να δικαστούν μεθαύριο τέσσερις «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, έκαναν ελέγχους σε διαγνωστικό κέντρο της Τούμπας.

Ίδρυσαν δικό τους υπουργείο

Όπως είχε αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή το mega, οι θεματοφύλακες δεν περιορίστηκαν μόνο σε εφόδους και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Υπουργείο… θεραπειών ίδρυσαν στην Αράχωβα στο οποίο χρησιμοποιούν μέχρι και δικό τους νόμισμα. «Δίνετε ευρώ και παίρνετε το νόμισμα του καταστήματος. Αν περισσέψουν νομίσματα είτε τα παίρνετε ρέστα σε ευρώ είτε τα κρατάτε για άλλη αγορά» σημειώνουν.

«Θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο προσφέρει το κατάστημα με… βλέψεις να γίνει franchise. «Και θα γεμίσει όλη η Ελλάδα με αυτά τα καταστήματα» τονίζουν.

«Από περιπολικά… μέχρι εκπαιδεύσεις με όπλα»

Αυτοσχέδια περιπολικά με σειρήνες, ψεύτικες πλαστικοποιημένες ταυτότητες που γράφουν πάνω «Συνταγματάρχης», αλλά και στρατιωτικές εκπαιδεύσεις με όπλα που τις αποκαλούν μαθήματα επιβίωσης.

Είναι απορίας άξιο πάντως τι γνώμη θα είχαν οι θεματοφύλακες αν από αύριο το εμβόλιο σταματούσε να παρέχεται δωρεάν.

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν υπουργείο Θεραπείας: «Έχουμε βλαμμένους στην οικογένεια» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr