Ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν θα μπει σε προσωπικές αντεγκλήσεις», πώς σχολιάζουν συνεργάτες του τις «βολές» Παπανδρέου

(Φωτ.: Intime)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν θα μπει σε προσωπικές αντεγκλήσεις» ως «ελάχιστο δείγμα σεβασμού» απέναντι στους 270.000 πολίτες που έσπευσαν στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Αυτό επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, απαντώντας στις νέες «βολές» του Γιώργου Παπανδρέου, που έριξε προς τον αντίπαλό του, μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα. 

«Οι 270.000 πολίτες που ήρθαν στην κάλπη της Κυριακής απέδειξαν ότι η ρίζα της Παράταξης έχει ιστορικό βάθος και κοινωνικό εύρος. Για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά το Κίνημά μας, η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη», σχολίαζαν με αφορμή την αιχμή του πρώην πρωθυπουργού ότι «θα κάνει πάρτι» ο Μητσοτάκης αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης.

Οι συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη υπογράμμιζαν ακόμη ότι «ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού απέναντι σε αυτούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα μπει σε προσωπικές αντεγκλήσεις και θα συνεχίσει να έχει ως μόνη προτεραιότητα το τρίπτυχο που θα φέρει τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές: ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία».

Όπως φαίνεται, ο Νίκος Ανδρουλάκης παραμένει προσηλωμένος στη στρατηγική του για μια «ειρηνική νίκη» και δεν ακολουθεί το δρόμο της όξυνσης των τόνων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν θα μπει σε προσωπικές αντεγκλήσεις», πώς σχολιάζουν συνεργάτες του τις «βολές» Παπανδρέου

Πηγή dikaiologitika.gr