Μια μεγάλη «αγκαλιά» για το μωρό στο Αρχαιολογικό Μουσείο, «μας κοιτάει στα μάτια και γαντζώνεται πάνω μας» (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Συγκινεί ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», μιλώντας για το μωρό που εγκατέλειψε ένας άγνωστος άνδρας, την Κυριακή (28/11), έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Μία μεγάλη «αγκαλιά» άνοιξαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» για το μωρό που βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, όταν άγνωστος άνδρας το παράτησε εκεί μέσα στο καροτσάκι του. 

Ο Δ. Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος των εργαζομένων στο «Αγία Σοφία», συγκλονίζει περιγράφοντας τις αντιδράσεις του μωρού μέσα στο νοσοκομείο. 

«Μας κοιτάει στα μάτια και γαντζώνεται από μας, περισσότερο θέλει την αγκαλιά, με το παιχνίδι παίζει για 1-2 λεπτά και μετά θέλει την αγκαλιά», τόνισε ο Δ. Κωνσταντόπουλος.

Όπως είπε, τη φωνάζουν μπέμπα, μιας και δεν γνωρίζουν ποιο είναι το όνομα του παιδιού, και φροντίζουν να την πηγαίνουν βόλτα, κάτι που δίνει χαμόγελα στο μικρό κοριτσάκι.

Η εγκατάλειψη

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (28/11), το δύο ετών κοριτσάκι εντοπίστηκε από φύλακα του Μουσείου μέσα στο καρότσι.

Το μωρό ήταν σκεπασμένο με την κουβερτούλα του και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο χώρο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων.

Ο φύλακας που το είδε ενημέρωσε την Αστυνομία και το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. 

Πλέον, το παιδί έχει βρει προσωρινό «καταφύγιο» στο «Αγία Σοφία». Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τους γονείς του παιδιού.

Μια μεγάλη «αγκαλιά» για το μωρό στο Αρχαιολογικό Μουσείο, «μας κοιτάει στα μάτια και γαντζώνεται πάνω μας» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr