Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ομοφυλόφιλος, το έκρυβα γιατί φοβόμουν» (βίντεο)

0
98
Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ομοφυλόφιλος, το έκρυβα γιατί φοβόμουν» (βίντεο)

Ο Ιάσονας Μανδηλάς μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνει ότι πολύ καιρό τώρα σε συνεντεύξεις αισθάνεται άβολα γιατί δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που πραγματικά νιώθει.

Παράλληλα αναφέρει ότι διστάζει να πιάσει το χέρι του συντρόφου του στον δρόμο αλλά σημειώνει πως οι δικοί του γνωρίζουν τη σχέση του και βγαίνουν όλοι μαζί για φαγητό.

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος , έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου «Τι σου αρέσει από μια κοπέλα», «πώς φλερτάρεις μια κοπέλα». Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις», ανέφερε αρχικά.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα», είπε για την παιδική του ηλικία.

Όσο για την τωρινή του σχέση, ο Ιάσονας Μανδηλάς ανέφερε:

«Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές».

Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ομοφυλόφιλος, το έκρυβα γιατί φοβόμουν» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr