Γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου: «Έκκληση για τον εμβολιασμό των εγκύων…»

Γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου: «Έκκληση για τον εμβολιασμό των εγκύων...»

Φανατικά υπέρ του εμβολίου για τον κορονοϊό σε εγκύους δήλωσε ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, ο οποίος έκανε έκκληση να εμβολιαστούν.

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, Χρήστος Καρύδας, μία μέρα μετά την κηδεία της, μίλησε στον ΑΝΤ1 και απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν έκανε το εμβόλιο η Παρθένα Κουτμερίδου.

«Εκ των υστέρων δεν ωφελεί, ενώ επανειλημμένα, για τους δικούς τους λόγους, δεν εμβολιάστηκε και φτάσαμε σε αυτό το συμβάν. Και οι δύο σύντροφοι ενημερώθηκαν επανειλημμένα, είναι μεγάλοι άνθρωποι με τις δικές τους επιρροές».

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση μέσα από την εκπομπή: «Θέλω μέσα σε αυτό το τραγικό συμβάν, σήμερα που αισθάνομαι τόσο απαίσια που εγώ δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην κηδεία της Πάττυ γιατί είχα τοκετό, να σκεφτούμε τον σύζυγο, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του και έχει ένα μωράκι και όλος ο πλανήτης στρέφεται πάνω του».

Στη συνέχεια, ο γιατρός διαβεβαίωσε πως είναι «φανατικά υπέρ του εμβολιασμού σε γυναίκες που είναι ή θέλουν να μείνουν έγκυες, αλλά και σε όλες τις γυναίκες. Πρέπει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί να κάνει το εμβόλιο».

Μάλιστα, έδωσε και το παράδειγμα γυναίκας την οποία έπεισε να το κάνει, έκανε την 1η δόση στις 32 εβδομάδες και λίγο πριν κάνει τη 2η αρρώστησε.

Σύμφωνα με τον κ. Καρύδα, από τις εγκύους ασθενείς του, δύο στις δέκα έχουν εμβολιαστεί με τις περισσότερες να φοβούνται, ενώ στον νομό Σερρών, από όπου κατάγεται και διατηρεί το ιατρείο του, «ούτε οι μισοί δεν είναι εμβολιασμένοι».

Γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου: «Έκκληση για τον εμβολιασμό των εγκύων...»

Πηγή dikaiologitika.gr