Γιάννης Αντετοκούνμπο: Του έκαναν δώρο γενεθλίων μια γραμμή λεωφορείου με το όνομά του

0
15
(Φωτ.: EPA / TANNEN MAURY)

Στο Μιλγουόκι πίνουν νερό στο όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά καθώς στους δρόμους της κομητείας των ΗΠΑ κυκλοφορεί πλέον η γραμμή λεωφορείου «34», ή αλλιώς η… Giannis Line!

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών της Κομητείας του Μιλγουόκι (MCTS) ανακοίνωσε ότι έδωσε τιμητικά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς και το νούμερο της φανέλας του σε μία από τις νέες διαδρομές λεωφορείων που εγκαινίασε.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε προκειμένου να ευχαριστήσουν τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον σημαντικό ρόλο του στην ομάδα αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινότητα.

Το MCTS θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να κάνει κάτι μοναδικό για τον Giannis, κι έτσι έδωσε το όνομά του σε μια διαδρομή λεωφορείου προς τιμήν του.

Δώρο γενεθλίων

Επίσημα, λοιπόν, ονομάζεται «Route 34» (Hopkins-Congress), αυτή η διαδρομή που τέθηκε σε λειτουργία την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, μόλις μία ημέρα πριν από τα 27α γενέθλια του Γιάννη!

Αυτή η διαδρομή φέρει το νούμερο της φανέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς και όλη αυτή η ενέργεια από την πλευρά του MCTS μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το δώρο γενεθλίων του τοπικού οργανισμού στον περσινό MVP του NBA.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Του έκαναν δώρο γενεθλίων μια γραμμή λεωφορείου με το όνομά του

Πηγή dikaiologitika.gr