Έλενα Χριστοπούλου: «Με έσωσε το GNTM, ήμουν οικονομικά ράκος – Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε 5 ευρώ να φάμε πίτσα» (βίντεο)

Έλενα Χριστοπούλου: «Με έσωσε το GNTM, ήμουν οικονομικά ράκος - Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε 5 ευρώ να φάμε πίτσα» (βίντεο)

Σε έντονες στιγμές της ζωής της καθώς και σε οικονομικές δυσκολίες που βίωσε, αναφέρθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, την οποία γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το GNTM.

«Με έσωσε το GNTM, ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πιλήκον, ήρθε ως θαύμα εξ ουρανού», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου, αποκαλύπτοντας οικονομικές δυσκολίες που πέρασε πριν εμφανιστεί στο τηλεοπτικό γυαλί. 

«Μετά μου άνοιξε μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική, με διαφημίσεις κτλ. Μου έδωσε ανάσα, μετά το GNTM ανέπνευσα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στην ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε, οι οικονομίες της είχαν φτάσει στο απόλυτο μηδέν, αλλά ευτυχώς δεν είχε χρέη. «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μια οικογένεια που δουλεύει μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα, αλλά ωραία ήταν και τότε», συμπλήρωσε. 

«Βλέπαμε τηλεόραση με την Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου) και είχαμε 5 ευρώ να φάμε μια πίτσα. Καθόμασταν μπροστά σε μια μικρή τηλεόραση και όλα αυτά είναι τώρα πριν 4-5 χρόνια, δεν είναι τόσο παρελθόν», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου που ταυτίστηκε με το γνωστό ριάλιτι μόδας.

Έλενα Χριστοπούλου: «Με έσωσε το GNTM, ήμουν οικονομικά ράκος - Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε 5 ευρώ να φάμε πίτσα» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: