Έκτακτο: Πάει να παραδοθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Έκτακτο: Πάει να παραδοθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πηγαίνει να παραδοθεί στις Αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι της Τετάρτης και πηγαίνει να παραδοθεί.

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 23χρονης με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι είχε «ανεβάσει» σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.  «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», πρόσθεσε.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Μέσα στο όχημα ήταν μόνος του, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες»

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» σημείωσε ο δικηγόρος.

Μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Μάλιστα, τόνισε πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

{https://www.youtube.com/watch?v=YmCZFhE_f_A}

Έκτακτο: Πάει να παραδοθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πηγή dikaiologitika.gr