Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το «μαζεύει» ο Παπανδρέου μετά τις αντιδράσεις, «κανείς δεν θα παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» η απάντηση Ανδρουλάκη

0
17
ΙΝΤΙΜΕ

«Μάζεψε» τα περί νοθείας ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις αντιδράσεις. «Δεν μίλησα για νοθεία» λέει τώρα, «δεν θα αφήσω κάνεναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» διεμήνυσε από τη Ρόδο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Άνω – κάτω» έγινε το Κίνημα Αλλαγής λίγα 24ωρα πριν τις δεύτερες κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, έπειτα από καταγγελίες της πλευράς Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός λίγη ώρα αφότου οι καταγγελίες περί απόκλισης στους αριθμούς ψηφισάντων και εγγεγραμμένων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ο νικητής του α’ γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης πρόλαβε να απαντήσει από τη Ρόδο, τα «μάζεψε» μιλώντας για «δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρει συγκεκριμένα: «Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Δεν έκανε δηλαδή ο ίδιος τις καταγγελίες αλλά ζήτησε να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο όργανο.

Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ

Από τη Ρόδο όπου βρίσκεται, ο νικητής του α’ γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ και φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε προλάβει να απαντήσει στον πρώην πρωθυπουργό.

«Κανείς δε θα παίξει με την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης. Πληγώθηκαν τα μέλη μας, οι φίλοι μας από συμπεριφορές “παλαιών πρωταγωνιστών”, δεν θα ξαναπληγωθούν. Θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ περήφανη ισχυρή παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το «μαζεύει» ο Παπανδρέου μετά τις αντιδράσεις, «κανείς δεν θα παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» η απάντηση Ανδρουλάκη

Πηγή dikaiologitika.gr