Δολοφονία στο Γαλάτσι: Με πλαστή ταυτότητα ο «Dirty Harry», ήταν 44 και όχι 35 – Τι εξετάζουν οι αρχές (βίντεο)

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Με πλαστή ταυτότητα ο «Dirty Harry», ήταν 44 και όχι 35 - Τι εξετάζουν οι αρχές (βίντεο)

Ο Χάρης Κοντογιώργης γνωστός ως «Dirty Harry» που δολοφονήθηκε χθες στο Γαλάτσι, είχε πλαστή ταυτότητα και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ποια η σύνδεση του με την «Greek Mafia» και τι εξετάζουν οι αρχές.

Ο Χάρης Κοντογιώργης είχε συλληφθεί το 2011 και το 2013, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.

Είχε πλαστή ταυτότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι στην πραγματικότητα 44χρονος αφού είχε πλαστή ταυτότητα, με την αστυνομία να ανησυχεί ότι αυτή ήταν η πρώτη δολοφονία ενός κύκλου που ανοίγει ξανά η Greek Mafia.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το μαφιόζικο χτύπημα έγινε μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ο εκτελεστής του 35χρονου τον πυροβόλησε πεζός, από κοντινή απόσταση, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε αναβάτης σε μηχανή στην απέναντι γωνία.

«Άκουσα πυροβολισμούς κατέβηκα κάτω να δω τι γίνεται και τον είδα κάτω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Άμεσα οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και εντόπισαν 7 κάλυκες, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών της νύχτας.

Πότε άνοιξε ο κύκλος αίματος

Ο κύκλος αίματος άνοιξε το περασμένο Μάιο, με την πανομοιότυπου τύπου δολοφονία αρχηγού της νύχτας στη Μεταμόρφωση. Το 58χρονο τότε θύμα γνωστό ως «Κεφάλα», σύστηνε τον 35χρονο πυγμάχο σαν «ανιψιό» του και δεξί του χέρι. Μετά τη δολοφονία του, ο 35χρονος τον διαδέχθηκε αναλαμβάνοντας την αρχηγία.

Αυτό που εξεταζόταν από τις Αρχές, είναι ο ίδιος ο 35χρονος να είχε σκοτώσει τον 58χρονο.

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Με πλαστή ταυτότητα ο «Dirty Harry», ήταν 44 και όχι 35 - Τι εξετάζουν οι αρχές (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr