Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος βλέποντας την… ανανέωση της παράταξης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος βλέποντας την... ανανέωση της παράταξης

Μεγάλη ήταν η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο, στις εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ για την αρχηγεία του κόμματος ωστόσο, συνεχίζονται οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα και ποιον από τους δύο υποψήφιους προέδρους (Ανδρουλάκη – Παπανδρέου) θα στηρίξουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι στον β’ γύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, οι ερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ανδρουλάκη και Λοβέρδου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ωστόσο, αναμένεται να ξεκινήσουν και θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες. Ήδη, πολλά στελέχη από τον Ανδρέα Λοβέρδο μετακινούνται στο Νίκο Ανδρουλάκη, στελεχώνοντας το επιτελείο του ενόψει του β’ γύρου.

Μέχρι αύριο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως δεσμεύτηκε μιλώντας στη τηλεόραση του ”Σκάι”, θα καταστήσει σαφές ποιον θα υποστηρίξει στο γύρο των εσωκομματικών εκλογών την επόμενη Κυριακή. Τον Νίκο Ανδρουλάκη που πρώτευσε ή τον Γιώργο Παπανδρέου που καλείται να ανατρέψει τις 9 μονάδες διαφορά από τον ευρωβουλευτή του κόμματος.

Μάλιστα φωτογράφισε το ποιον θα στηρίξει τονίζοντας «Ο κόσμος ψήφισε με κριτήριο την ανανέωση». Ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι είναι «λίγο προβοκατόρικο να πει κάτι εναντίον του. Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό»

Ο κ. Λοβέρδος έχει τη πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες και στελέχη που τον στήριξαν. Στις δηλώσεις του στον τ/σ ”Σκάι”, ανέφερε ότι τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις χθεσινές εκλογές του ΚΙΝΑΛ «αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύει ότι η παράταξη είναι παρούσα. Είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί».

Επίσης σημείωσε ότι κέρδισε στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων ωστόσο στην κάλπη έχασε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος βλέποντας την... ανανέωση της παράταξης

Πηγή dikaiologitika.gr