Ξυλοκόπησαν 16χρονη μαθήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών – Την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ξυλοκόπησαν 16χρονη μαθήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών - Την έστειλαν στο νοσοκομείο

Μαθήτριες την έδειραν στις τουαλέτες του 1ου ΕΠΑΛ Αθήνας.

Απίστευτο περιστατικό βίας διαδραματίστηκε πριν από λίγες μέρες στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας, όπου σε μια κοπέλα 16 ετών επιτέθηκαν έξι συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου. 

Η μητέρα της μαθήτριας που έπεσε θύμα επίθεσης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Τι συνέβη 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η 16χρονη τσακώθηκε με μία συμμαθήτριά της για τη θέση μέσα στη σχολική αίθουσα. Μετά από λίγη ώρα πήγε στην τουαλέτα και όταν βγήκε έξω είδε πως την περίμεναν 6 συμμαθήτριές της. Ανάμεσά τους ήταν και το κορίτσι με το οποίο είχε τσακωθεί. Οι νεαρές πέταξαν ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι της 16χρονης και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα.

Η ανήλικη δεν μίλησε για το βίαια περιστατικό ούτε στους γονείς της ούτε στους καθηγητές της και επέστρεψε στο σπίτι της. Όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας που έγινε η επίθεση, διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της για ζαλάδες, αναγκάστηκε να της αποκαλύψει τι είχε συμβεί.
Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου και νοσηλεύτηκε στην Οφθαλμολογική κλινική. Λίγο μετά, η μητέρα της κατέθεσε μήνυση στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου.

Ξυλοκόπησαν 16χρονη μαθήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών - Την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πηγή dikaiologitika.gr