Τι απαντά ο Γιώργος Θεοφάνους στην οικογένεια Παντελίδη μετά το εξώδικο

Τι απαντά ο Γιώργος Θεοφάνους στην οικογένεια Παντελίδη μετά το εξώδικο

Δημόσια απάντηση στην οικογένεια Παντελίδη έδωσε ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, μετά το εξώδικο για τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε δηλώσει στην Κατερίνα Καινούργιου, ότι άκουσε την Αθηνά Παντελίδου πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις του γνωστού συνθέτη είχαν προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, που έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλούσε να ανακαλέσει.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

Οι αναρτήσεις Θεοφάνους:

{https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287143511367682}

{https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287236843053059}

{https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287352454856714}

Τι απαντά ο Γιώργος Θεοφάνους στην οικογένεια Παντελίδη μετά το εξώδικο

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: