Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν νόσησα από κορονοϊό – Έκανα και την τρίτη δόση

Πηγή: facebook

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διέψευσε ότι έχει νοσήσει  από κορονοϊό.

Σε λάθος πληροφόρηση απέδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τη δημοσίευση της είδησης ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό. Ο Έλληνας ευρωβουλευτής διέψευσε όσα έγιναν γνωστά ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, αναφέροντας πως έχει κάνει και την τρίτη δόση.

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη

Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις.

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχοντας προχωρήσει εγκαίρως σε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με εμβολιασμό και τακτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, λαμβάνοντας άμεσα την «αναμνηστική» τρίτη δόση εμβολιασμού, θα ήταν το λιγότερο μειωτικό να θέσω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνεις ήρεμος και να ελέγξεις το γεγονός όπως χρειάζεται, άλλωστε θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία, είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όχι μια «είδηση» ή πληροφορία ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας μου, ωστόσο κρίνω σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσω ότι και ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβην, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός και ως εκ τούτου η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλω να πιστεύω ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση και όχι κάτι άλλο.

Οφείλουμε όλοι απέναντι στην πανδημία να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε ασφαλείς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν νόσησα από κορονοϊό – Έκανα και την τρίτη δόση

Πηγή dikaiologitika.gr