Θεσσαλονίκη: Πέθανε την ίδια μέρα με τον αδελφό του

Θεσσαλονίκη: Πέθανε την ίδια μέρα με τον αδελφό του

Αδυσώπητο χτύπημα της μοίρας και ανείπωτος θρήνος για μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη που ζει το ίδιο δράμα, ακριβώς την ίδια μέρα, με δέκα χρόνια διαφορά.

Ήταν ξημέρωμα 19ης Νοεμβρίου του 2011, όταν ο Αλέξης Μπόνιας επιστρέφει στο σπίτι του με το μηχανάκι. Στην οδό Λαγκαδά το μηχανάκι ξεφεύγει από την πορεία του, προσκρούει σε κολώνα και ο Αλέξης Μπόνιας τραυματίζεται θανάσιμα

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά, ξημερώματα 19ης Νοεμβρίου, ο μεγάλος αδερφός του Αλέξη, ο 34χρονος Δημήτρης Μπόνιας, αφήνει την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο.

Η μοίρα χτυπά αλύπητα για δεύτερη φορά την ίδια οικογένεια. Από τα τρία παιδιά της οικογένειας Μπόνια, τα δύο μεγαλύτερα δεν είναι πια εδώ. Και φυσικά δεν υπάρχουν λόγια να παρηγορήσουν τους δύο γονείς.

Ο Αλέξης και ο Δημήτρης είχαν στην καρδιά τους τον Ηρακλή. Πριν από δέκα χρόνια οι οπαδοί του «Γηραιού» θρήνησαν για τον χαμό του Αλέξη. Σήμερα θρηνούν για την απώλεια του Δημήτρη.

Όπως και ο Αλέξης έτσι και ο Δημήτρης ήταν ένα παιδί καμωμένο από ατόφιο χρυσάφι. Είχαν το ίδιο χαμόγελο και το ίδιο καλοσυνάτο βλέμμα. Δύο καλά παιδιά που όλη η Σταυρούπολη είχε να το λέει για τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους. Δυστυχώς έφυγαν πολύ νωρίς.

Ανακοίνωση από τον Ηρακλή

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Μπόνια εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τραγική ημέρα η σημερινή για την κυανόλευκη οικογένεια, μετά την είδηση του χαμού του Δημήτρη Μπόνια. Στην επέτειο των 10 χρόνων αφότου έφυγε ο αδερφός του Αλέξης, σήμερα έφυγε και ο Δημήτρης. Το λόγια δεν είναι αρκετά , θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους. Αλέξη ζεις για πάντα Ηρακλής. Δημήτρη ζεις για πάντα Ηρακλής. Για όσους έφυγαν νωρίς 1000 χρόνια Ηρακλής».

Θεσσαλονίκη: Πέθανε την ίδια μέρα με τον αδελφό του

Πηγή dikaiologitika.gr