ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό και με αιχμή εναντίον του Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό και με αιχμή εναντίον του Γεωργιάδη

Το νέο διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 παρουσιάζει μέσω της σελίδας του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Το διαφημιστικό σποτ περνά το μήνυμα «Εμβολιαζόμαστε- Είμαστε θετικοί στη ζωή», αλλά και μια δόση κριτικής στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη γνωστή αποστροφή του «μην σώσεις να εμβολιαστείς», η οποία ακούγεται κατά τη διάρκεια του σποτ.

{https://www.facebook.com/watch/?v=687327495977541&t=3}

Να σημειωθεί ότι με ανάρτηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου στη σελίδα του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, γνωστοποίησε ότι έκανε την τρίτη -αναμνηστική- δόση του εμβολίου έναντι της Covid 19.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, έγραφε: «Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής».

{https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10159840251713054}

Η απάντηση Τσίπρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να απαντήσει στο αποψινό τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για την πανδημία.

Πηγές από την Κουμουνδούρου, σημείωναν ότι η απάντηση του κ. Τσίπρα, αποφασίστηκε αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν πως ο κ. Μητσοτάκης θα επιλέξει για μια ακόμα φορά το δρόμο του εξωραϊσμού μιας πολύ δύσκολης κατάστασης κι όχι την ανάληψη της ευθύνης για μέτρα με πολιτικό κόστος, όπως είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στους ένστολους, αλλά και σε βάρος προνομιούχων συνομιλητών του όπως είναι οι ιδιώτες κλινικάρχες.

Επισημαίνουν, μάλιστα, πως ο κ. Μητσοτάκης θα δείξει, για άλλη μια φορά, με το δάχτυλο τους πολίτες και θα επικαλεστεί την ατομική τους ευθύνη προκειμένου να αποσείσει τις τεράστιες δικές του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σκοπεύει να μιλήσει τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας, ιδίως μία ημέρα μετά από την υπέρβαση και του ψυχολογικού ορίου των 17.000 νεκρών από τον κορωνοϊό.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό και με αιχμή εναντίον του Γεωργιάδη

Πηγή dikaiologitika.gr