Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού: Κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές

Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού: Κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Πρέβεζα μία καταγγελία γονέων ότι ένας δάσκαλος έδειξε άσεμνες φωτογραφίες σε μαθητές της τετάρτης δημοτικού.

Συνελήφθη στην Πρέβεζα 63χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι έδειξε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο από το κινητό του τηλέφωνο σε ανήλικους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου χωριού στο οποίο διδάσκει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο δάσκαλος φέρεται να συζητούσε με τα παιδιά του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και προθυμοποιήθηκε να τους δείξει διάφορες φωτογραφίες τοπίων από το κινητό του. Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες είχε τον ίδιο γυμνό, με αποτέλεσμα τα παιδιά να σοκαριστούν.

Όταν σχόλασαν, μία από τις μαθήτριες ενημέρωσε τους γονείς της για το περιστατικό και εκείνοι έσπευσαν να το καταγγείλουν στις αρχές. Αστυνομικοί εντόπισαν την Τετάρτη τον εκπαιδευτικό και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της μαθήτριας. Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος 

Όπως υποστήριξε ο 63χρονος, δεν είχε πρόθεση να δείξει τη φωτογραφία με το άσεμνο περιεχόμενο στα ανήλικα παιδιά. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αυτήν, τη στιγμή που τους έδειχνε τις υπόλοιπες και δεν πρόλαβε να την κρύψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα καλέσει για εξηγήσεις τον κατηγορούμενο.

Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού: Κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές

Πηγή dikaiologitika.gr