Συνεχίζονται οι βολές κατά Σκέρτσου για τους αστυνομικούς που δεν μεταδίδουν τον Κορονοϊο

Συνεχίζονται οι βολές κατά Σκέρτσου για τους αστυνομικούς που δεν μεταδίδουν τον Κορονοϊο

Το ερώτημα αν «συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με Σκέρτσο ότι δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό;»  θέτει με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του «Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία. »

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους.»

Ο κ. Σκέρτσος  προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με τη δήλωση σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει μελέτη που να καταδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και ιδιαίτερα στην επέκτασή της στους ένστολους, καθώς αυτό το θέμα είναι υψηλά στην ατζέντα της αντιπολίτευσης.

Αντιδράσεις στο twitter
Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το twitter να σχολιάζει καυστικά την αναφορά του υπουργού.

{https://twitter.com/PGPapanikolaou/status/1461821830059155456}

{https://twitter.com/SinodinosP/status/1461821359345045511}

{https://twitter.com/cSbokos/status/1461803255797850113}

{https://twitter.com/kyriavoulagr/status/1461790433181323265}

Συνεχίζονται οι βολές κατά Σκέρτσου για τους αστυνομικούς που δεν μεταδίδουν τον Κορονοϊο

Πηγή dikaiologitika.gr