Συναγερμός στο Αγρίνιο για την εξαφάνιση 59χρονου

Συναγερμός στο Αγρίνιο για την εξαφάνιση 59χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση 59χρονου από το Αγρίνιο – Τα ίχνη του χάθηκαν στις 10 Νοεμβρίου οπότε και εκδόθηκε Missing Alert

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 10 Νοεμβρίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγρινίου ο Βασίλης Ανδρεάς, 59 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βασίλη Ανδρεά, σήμερα, στις 12/11/2021, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βασίλης Ανδρεάς έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε αμάνικο μπουφάν, καφέ μπλούζα με ρίγες, μπλε παντελόνι και καφέ παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Συναγερμός στο Αγρίνιο για την εξαφάνιση 59χρονου

Πηγή dikaiologitika.gr