Συγκλονίζει ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό: «Έπρεπε να πάω να τους εμβολιάσω» (βίντεο)

Συγκλονίζει ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό: «Έπρεπε να πάω να τους εμβολιάσω» (βίντεο)

Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε και συγκίνησε για ότι είπε για τον πατέρα του και την θεία του που έφυγαν από κορονοϊό και ήταν ανεμβολίαστοι.

Για τον χαμό των αγαπημένων του ανθρώπων μίλησε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Ο σεφ της εκπομπής αποχαιρέτησε τον πατέρα του και τη θεία του μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς έφυγαν από τη ζωή ενώ έδιναν μάχη με τον κορονοϊό.

Περιέγραψε on air τις δραματικές στιγμές που έζησε και απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα και να εμβολιαστούν.

«Μέσα σε μία εβδομάδα έχασα τη θεία μου και τον μπαμπά μου και αυτό επειδή ήταν ανεμβολίαστοι. Όχι επειδή δεν ήθελαν. Από μία ηλικία και μετά, οι μεγάλοι άνθρωποι ξεμωραίνονται. Πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο. Αν λυπάμαι για κάτι είναι επειδή έπρεπε να πάρω τον μπαμπά μου και τη θεία μου και να πάω να τους εμβολιάσω. Πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω. Αν θες να ξαναδείς τους δικούς σου πρέπει να το κάνεις», είπε και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα υπάρχουν 80-100 άνθρωποι σαν και εμένα που χάνουν τους δικούς τους. Θέλω να πω να πείτε στους μεγάλους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Και τα παιδιά μου τα εμβολίασα και μόλις βγει η τρίτη δόση θα πάω να την κάνω. Μου έγραψαν ότι είμαι κομματόσκυλο επειδή έλεγα στον κόσμο να εμβολιαστεί. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα, το μόνο που μπόρεσα να του κάνω ήταν να του πω σ’ αγαπώ από το τηλέφωνο».

«Ο πατέρας μου και η θεία μου ήταν γιατροί και δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Απλά εμβολιαστείτε. Τον μπαμπά μου δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω και να τον αγγίξω. Μόνο από το τηλέφωνο του μίλησα και του είπα ότι τον αγαπώ. Μπορεί να μην ξαναμιλήσεις ποτέ στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το νεκροταφείο του Βόλου είναι γεμάτο από κορονοϊό. Λες και είμαστε στον πόλεμο. Η θεία μου έχασε δύο αδέρφια μέσα σε επτά ημέρες. Είναι το γαμώτο. Ο εμβολιασμός και η διπλή μάσκα είναι το μυστικό», σημείωσε.

«Ο μπαμπάς μου του έπεφτε το οξυγόνο και υπέγραψε ότι δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Ίσως επειδή ήταν γιατρός, να φοβήθηκε. Έχασε τον ένα πνεύμονα και το οξυγόνο έπεφτε. Σαν να είχε αποφασίσει το τέλος του. Η θεία μου ήταν να διασωληνωθεί, αλλά δεν το έκαναν γιατί υπήρχαν πιο νέοι που το χρειαζόντουσαν», κατέληξε ο σεφ.

Συγκλονίζει ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό: «Έπρεπε να πάω να τους εμβολιάσω» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: