Συγκλονίζει η Σίσσυ Χριστίδου: «Στα χέρια της Ιωάννας δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες – Δεν θα ξεχάσω τη δυσωδία του βιτριολιού»

(Φωτ.: Eurokinissi)

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε η Σίσσυ Χριστίδου με αφορμή τη συνέντευξη που θα έχει μαζί της το Σάββατο, στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι. Περιέγραψε με συγκλονιστικές λέξεις τα όσα είδε και ένιωσε κατά τη συνάντησή της με την Ιωάννα, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ζέστη αγκαλιά της, την οικειότητα της, το φως της… Δεν θα ξεχάσω όμως ούτε, τη στιγμή που θα μου δείξει για πρώτη φορά τα γυμνά της χέρια, καρπούς και μπράτσα, στα οποία δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες πια.. Ούτε πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την δυσωδία του βιτριολιού, όταν θα ανοίξει την σακούλα με τα κουρελιασμένα απομεινάρια της ημέρας εκείνης, ή τις στάχτες που θα πέσουν σαν μαύρο πυκνό χιόνι κάτω, όταν θα τα σηκώσει.. Τις αμέτρητες μάσκες και τα γεμάτα φάρμακα και κρέμες κουτιά…” έγραψε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για ένα «φωτεινό πλάσμα που δίδαξε σε όλους μας δύναμη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου:

Αύριο το πρωί, στο πλατό του @xamogelakaipali θα βρίσκεται η @paliospirou.joanna
Αυτό το φωτεινό πλάσμα που δίδαξε σε όλους μας δύναμη, μου έκανε την τιμή να μπω στο σπιτι της, να δω τη ζωη της, να μιλήσω με τους δικούς της ανθρώπους και να μάθω, μαζί με εσάς, όσα βίωσε η ίδια και όσοι την αγαπούν, από την πρώτη εκείνη στιγμή μέχρι και σήμερα…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ζέστη αγκαλιά της, την οικειότητα της, το φως της..
Δεν θα ξεχάσω την προσφώνηση “Σισσάκι”, το απαλό της άγγιγμα στο χέρι μου, το τηλεφώνημα που ζήτησε να κάνει…

Δεν θα ξεχάσω όμως ούτε, τη στιγμή που θα μου δείξει για πρώτη φορά τα γυμνά της χέρια, καρπούς και μπράτσα, στα οποία δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες πια..

Ούτε πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την δυσωδία του βιτριολιού, όταν θα ανοίξει την σακούλα με τα κουρελιασμένα απομεινάρια της ημέρας εκείνης, ή τις στάχτες που θα πέσουν σαν μαύρο πυκνό χιόνι κάτω, όταν θα τα σηκώσει..

Τις αμέτρητες μάσκες και τα γεμάτα φάρμακα και κρέμες κουτιά…

Δεν θα ξεχάσω την εκκωφαντική αλήθεια που δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας..

Αύριο θα έρθει εκείνη στο δικό μας “σπίτι”.

Σας περιμένω λοιπόν να την υποδεχτούμε… Να κάνουμε αυτό το ταξίδι στη ζωη της όλοι μαζί..

Γιατί το κορίτσι αυτό, μπορεί να βρίσκεται πίσω από μια μάσκα, όμως δεν κρύφτηκε ποτέ…
Ιωάννα σ´ευχαριστώ..
Για όλα ♥️

//www.instagram.com/embed.js

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χριστίδου: «Στα χέρια της Ιωάννας δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες - Δεν θα ξεχάσω τη δυσωδία του βιτριολιού»

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: