Σέρρες: Τι απαντά ο ιερέας έπειτα από τον σάλο για τις ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram (βίντεο)

Σέρρες: Τι απαντά ο ιερέας έπειτα από τον σάλο για τις ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram (βίντεο)

Έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε για τις ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram, ο ιερέας από τις Σέρρες πήρε θέση και έδωσε την δική του απάντηση

Αντιδράσεις προκάλεσε η δραστηριοποίηση νεαρού ιερέα από τις Σέρρες στο Instagram.

Ο ιερέας που είχε πολλούς ακολούθους στα social media, διατηρούσε στο προφίλ του μέχρι πρόσφατα δεκάδες προσωπικές φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν ημίγυμνος, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα.

Σήμερα, όπως δήλωσε μιλώντας στον Alpha, έχει πλέον απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Instagram μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, αν και έλαβε και πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει»

«Πέρα ότι αγαπώ την διακονία μου και βρίσκομαι στους κόλπους της εκκλησίας από την παιδική μου ηλικία, αγαπώ και τον αθλητισμό, αγαπώ και τη θάλασσα και γενικά αγαπώ και τη φωτογραφία. Οι φωτογραφίσεις αυτές έγιναν στο προσωπικό μου φωτογραφικό άλμπουμ στο Instagram και είναι μεταξύ φίλων που μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα και χαιρόμαστε, εγώ για αυτούς και αυτοί για εμένα.

Ο κάθε άνθρωπος δεν έχει έναν προσωπικό λογαριασμό; Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Ποτέ δεν ενοχλήθηκε κανείς απ’ αυτό. Δεν είναι μία ‘φωτοστιγμή΄;

Η ‘φωτοστιγμή’ είναι ένα μέρος μέσα στον χρόνο. Όλη μου η ζωή δεν είναι αυτό», ανέφερε ο ιερέας.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τόνισε, μάλιστα, πως «δεν με πειράζει που έχει προκληθεί ο σάλος, δεν με ενοχλεί γιατί μέσα απ’ αυτό θα βγει κάτι καλό και για τους κληρικούς τους υπόλοιπους γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε στην επαρχία, το ότι δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας».

«Η ενασχόληση με τα social media βοηθάει».

Εξήγησε, παράλληλα, ότι «οι περισσότερες φωτογραφίσεις έγιναν με τον γιο μου, που είναι γυμναστής και ξέρει απ’ αυτόν τον χώρο. Μου αρέσει αυτό το πράγμα με τις φωτογραφίσεις, δεν το αρνούμαι, διαφορετικά θα έλεγα ψέματα. Τον λογαριασμό στο Instagram τον απενεργοποίησα, μετά τον θόρυβο. Παρά τα αρνητικά σχόλια, έχω δεχτεί και πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Το κινητό μου δεν σταματά να χτυπά».

«Έχω κληθεί σε απολογία να αναφέρω γιατί είχα λογαριασμό Instagram και ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του πράγματος», τόνισε τέλος ο ιερέας.

Σέρρες: Τι απαντά ο ιερέας έπειτα από τον σάλο για τις ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr