«Ψευδοπρόβλημα» οι διασωληνώσεις ασθενών εκτός ΜΕΘ για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (βίντεο)

eurokinissi

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε «ψευδοπρόβλημα» τη διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι ΑΡΤ σχετικά με την πίεση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομείο covid.

{https://www.facebook.com/watch/?v=1079991869500249}

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι γιατροί και επικεφαλής κλινικών, μιλούν για εφιαλτικές εφημερίες, αναφέροντας τα προβλήματα που παρουσιάζονται σχετικά με την πληρότητα των ΜΕΘ. Όπως όμως ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που λέτε».

Παράλληλα χαρακτήρισε το γεγονός «μαρκετίστικο εύρημα», ενώ μιλώντας για τις ΜΕΘ ανέφερε ακόμα: «κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σαν να τον παραδίδει (σ.σ. ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ».

«Ψευδοπρόβλημα» οι διασωληνώσεις ασθενών εκτός ΜΕΘ για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr