Πολάκης: «Τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη», αντίδραση από Οικονόμου ότι «επιμένει να στηρίζει τους εμβολιαστές»

(Φωτ.: Eurokinissi)

Νέες φωτιές ανάβει στο πολιτικό -και όχι μόνο- σκηνικό ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος αμφισβητεί τα εμβόλια για τον κορονοϊό και κάνει επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το νέο τραγικό απολογισμό του τελευταίου 24ωρου σε θανάτους από κορονοϊό, έριξε βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και υποστήριξε ότι τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη.

Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προέβλεψε εκατόμβη θυμάτων και για μια ακόμη φορά έριξε νερό στο μύλο των αντιεμβολιαστών. 

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτάκη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθύνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο.

Στη φωτο 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχώς δεν γίναμε Σουηδία»)

Οικονόμου: Επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τον βουλευτή του. «Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» τονίζει σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια και υπογραμμίζει ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία». «Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο σχόλιό του.

Πολάκης: «Τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη», αντίδραση από Οικονόμου ότι «επιμένει να στηρίζει τους εμβολιαστές»

Πηγή dikaiologitika.gr