Πάτρα: Κολλούσε αφίσες με το πρόσωπό της και έστελνε επιστολές μίσους… γιατί την ζήλευε

Πάτρα: Κολλούσε αφίσες με το πρόσωπό της και έστελνε επιστολές μίσους... γιατί την ζήλευε

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται πως οδήγησαν γυναίκα στο να στέλνει υβριστικές επιστολές σε 31χρονη κοπέλα στην Πάτρα – Κολλούσε μέχρι και αφίσες της στη γειτονιά 

Η παρέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα στην Πάτρα ανάμεσα σε γυναίκα που έστελνε επιστολές μίσους και στο θύμα της, μια κοπέλα 31 ετών.

Η δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, είχε αφήσει δύο γράμματα σε λάθος σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία της παθούσας, ενώ είχε κολλήσει και αυτοσχέδιες… αφίσες σε κολόνες του Αγίου Βασιλείου.

Οι αφίσες, μάλιστα, όχι μόνο είχαν υβριστικό περιεχόμενο, αλλά έφεραν και φωτογραφία της κοπέλας.

Η οικογένεια της παθούσας αναστατώθηκε μόλις διάβασε το περιεχόμενο των δύο γραμμάτων, ενώ η ταυτότητα της δράστιδος επιβεβαιώθηκε από την εικόνα που είχαν καταγράψει κάμερες γειτονικού σπιτιού.

Το περιεχόμενο των επιστολών προκάλεσε ανησυχία στην οικογένεια της 31χρονης, η οποία κατέφυγε στην Αστυνομία, με την τελευταία να καλεί τη δράστιδα για εξηγήσεις.

Εκείνη αρχικά δεν ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα άνδρες της ΕΛΑΣ να την επισκεφθούν εντέλει στη δουλειά και να της ζητήσουν να τους ακολουθήσει.

Στο τμήμα η δράστης φέρεται να δήλωσε ότι δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά μιας άλλης, ενώ, μετά από αυστηρές συστάσεις, αποχώρησε.

Πάτρα: Κολλούσε αφίσες με το πρόσωπό της και έστελνε επιστολές μίσους... γιατί την ζήλευε

Πηγή dikaiologitika.gr