Πάνω από 8.000 κρούσματα σήμερα

Πάνω από 8.000 κρούσματα σήμερα

Πάνω από 8.000 τα κρούσματα σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Τα κρούσματα ήδη είναι σταθερά ψηλά ενώ ίλιγγο προκαλούν οι διασωληνωμένοι σε όλη τη χώρα.

Τα κρούσματα σήμερα θα είναι πάνω από 8.000 με τους επιστήμονες να συζητούν πλέον και νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Χτες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.287 κρούσματα, 608 διασωληνωμένοι και 105 θάνατοι.

Τα πράγματα στο πεδίο του κορονοϊού δεν πάνε καλά. Οι ΜΕΘ βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, υπάρχουν καταγγελίες πως χάνονται άνθρωποι πριν μπουν στη Μονάδα. 

Ήδη ξεκινούν οι πρώτες συζητήσεις για νέα μέτρα εφόσον δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα που τρέχουν εδώ και μέρες. Συγκεκριμένα υπάρχουν σενάρια για αυστηροποίηση των μέτρων προκειμένου να μην χαθούν τα Χριστούγεννα.

  • Σε πρώτη φάση θα συζητηθεί ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και από τους μεικτούς χώρους εστίασης, δηλαδή θα τους επιτρέπεται μόνο το take away.
  • Επιπλέον, συζητείται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από τα εμπορικά καταστήματα. Θα μπορούν να κάνουν ψώνια μόνο με click away.
  • Τέλος, ως ύστατο μέτρο θεωρείται το rapid test για ανεμβολίαστους στα σούπερ μάρκετ.
Πάνω από 8.000 κρούσματα σήμερα

Πηγή dikaiologitika.gr