Ντιμπέιτ ΚΙΝΑΛ: Η μάχη πριν την κάλπη, απών ο Γιώργος Παπανδρέου, ποιον βγάζουν νικητή οι στοιχηματικές

EUROKINISSI

Χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου, οι πέντε υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ ρίχνονται σήμερα στη μάχη του ντιμπέιτ, λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την πρώτη κάλπη.

Η πρώτη κάλπη για την εκλογή νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, απέχει πλέον λιγότερο από μια εβδομάδα, καθώς την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και έπειτα από την πρώτη ψηφοφορία στα 840 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και παροικίες Ελλήνων στο εξωτερικό, θα αναδειχθεί το ζευγάρι των υποψηφίων μεταξύ των οποίων οι φίλοι του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν τον νέο πρόεδρό του.

Πρώτος σημαντικός σταθμός γι αυτή τη μάχη δεν είναι άλλος από το σημερινό ντιμπέιτ στο οποίο όμως δεν θα πάρει μέρος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που διαφώνησε με το μοντέλο, τους όρους και το περιεχόμενο το ντιμπέιτ.

Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης;, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος, θα έχουν την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αέρα της ΕΡΤ, που θα μεταδώσει ζωντανά στις 22:00 το ντιμπέιτ το οποίο θα παρουσιάσει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και ερωτήσεις θα απευθύνουν στους υποψήφιους αρχηγούς ο Γιώργος Κουβαράς, ο Παύλος Τσίμας και ο Τάσος Παππάς.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν έπειτα από την ολοκλήρωση κάθε ενότητας να σχολιάζουν για ένα λεπτό τις απαντήσεις των συνυποψηφίων τους.

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές

Προς τον Νίκο Ανδρουλάκη δείχνουν να κινούνται προς το παρόν οι στοιχηματικές, όμως οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Μια από αυτές δίνει τον ευρωβουλευτή φοβαρί με απόδοση 2,00 έναντι 2,50 του Γιώργου Παπανδρέου. Από απόσταση και με πολύ μεγαλύτερη απόδοση ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος με 5,25.

stoixima1

Το ίδιο συμβαίνει και σε δεύτερη στοιχηματική εταιρεία όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται φαβορί με 1,95 την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει απόδοση 2,30 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 4,50.

stoixima2

Ντιμπέιτ ΚΙΝΑΛ: Η μάχη πριν την κάλπη, απών ο Γιώργος Παπανδρέου, ποιον βγάζουν νικητή οι στοιχηματικές

Πηγή dikaiologitika.gr