Νίκος Σεργιανόπουλος: Πουλήθηκε το διαμέρισμα του ηθοποιού, 13 χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία

(Φωτ.: Eurokinissi)

Το διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου πουλήθηκε 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του ηθοποιού, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το ρετιρέ του 5ου ορόφου στο Παγκράτι, το οποίο παρέμενε κλειστό και ανέγγιχτο από το καλοκαίρι του 2008 όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε άγρια μέσα σε αυτό, άλλαξε και χέρια. Κατά διαστήματα υπήρξαν φήμες ότι το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί και ότι ένας αρχιτέκτονας είχε σκοπό να το ανακαινίσει.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είχε συμβεί, καθώς μέχρι πρόσφατα το σπίτι παρέμενε χωρίς ενοίκους, ενώ κάθε χρόνο ένας μυστηριώδης άγνωστος άφηνε λευκά λουλούδια έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας, στην επέτειο δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Τις τελευταίες ημέρες ΄όμως το σκηνικό έχει αλλάξει. Το σπίτι πουλήθηκε, 13 χρόνια και 5 μήνες μετά τον χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου, από τα ανίψια του ηθοποιού που ήταν και οι μοναδικοί κληρονόμοι του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime. Μάλιστα, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού απομακρύνει από το εσωτερικό του διαμερίσματος την οικοσκευή του ηθοποιού. 

Η δολοφονία

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές. Βρέθηκε γυμνός στο σαλόνι του μέσα σε μια λίμνη αίματος από την οικιακή βοηθό του σπιτιού και το σπίτι ήταν άνω κάτω. Το μαχαίρι βρέθηκε στην κουζίνα καθαρό με λυγισμένη την λαβή. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς συνελήφθη ένας 34χρονος -τότε- Γεωργιανός ο οποίος είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του δημοφιλούς ηθοποιού.

Σημειώνεται ότι 1,5 χρ΄όνο μετά τη δολοφονία του ηθοποιού απεβίωσε η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, ενώ λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της. ΄ Τρία χρόνια αργότερα, πέθανε και η μητέρα του ηθοποιού Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Πουλήθηκε το διαμέρισμα του ηθοποιού, 13 χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: