Νέες αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης εικαστικού

Νέες αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης εικαστικού

Σύντομη σχέση με την 49χρονη εικαστικό είχε ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος.

Πρώην σύντροφοι της 49χρονης εικαστού  που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, περιγράφουν την σχέση τους μαζί της.  Σύμφωνα με την εκμπομπή «Πρωινό», ο ένας σύντροφος της 49χρονης, που είχε σούπερ μάρκετ σε νησί του Ιονίου, έχασε ό,τι είχε και δεν είχε -και την επιχείρησή του- έμεινε χωρίς χρήματα και σήμερα για να συντηρηθεί εργάζεται σε γραφείο τελετών. Ο άλλος σύντροφός της αναφέρει ότι έχει υπογράψει εκείνος ότι δήθεν δάνεισε στη γυναίκα συνολικά 85.000 ευρώ τα οποία της ξεπληρώνει, ενώ έχει ξοδέψει ακόμη πολλά χρήματα για εκείνη σε ρούχα και κοσμήματα. Ο τρίτος σύντροφος υποστηρίζει ότι εκείνος είναι που πληρώνει τις δόσεις για την αγορά του τζιπ που οδηγεί η 49χρονη εικαστικός.

Τι λέει για την 49χρονη ο Ανδρέας Φουστάνος

Στην εκπομπή μίλησε και ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος είχε, όπως είπε, μια γνωριμία με την 49χρονη εικαστικό, λέγοντας πως έχει εκπλαγεί από όσα συνέβησαν, αφού όπως ανέφερε «ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος, όταν την γνώρισα εγώ», λέγοντας πως η γνωριμία τους ήταν πριν από περίπου 15 χρόνια, ενώ όπως απάντησε «η σχέση που είχαμε διήρκεσε πολύ λίγο».

Ο πρώτος γάμος της  με τον ναυτικό

Η 49χρονη εικαστικός είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό, ο οποίος αρχικώς είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, την οποία απέσυρε αργότερα. Στις αρχές του 2002, η 49χρονη είχε γνωρίσει τον ναυτικό και παρουσιαζόταν στο νησί ως Ιταλίδα εικαστικός. Κάτοικοι λένε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ. Και όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό, εκεί η 49χρονη δήλωσε την αλβανική της καταγωγή και τα οικιακά ως απασχόληση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αρκετοί κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα. Μετά τον γάμο, ελάχιστες ήταν οι εμφανίσεις της στο νησί. Συγγενείς του ναυτικού δηλώνουν ότι ταλαιπώρησε την οικογένειά του με οικονομικές απαιτήσεις. «Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω, ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές και ευτυχώς έφυγε. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη» λέει ο αδερφός του πρώην συζύγου της 49χρονης. Το 2019 γεννιέται η κόρη της, καρπός του έρωτά της με οδοντίατρο των Αθηνών και το παιδί δηλώνεται ως κόρη του ναυτικού μέχρι το 2015, όταν το ζευγάρι χώρισε και ο ναυτικός αποποιήθηκε και την πατρότητα του παιδιού. Το 2020 η 49χρονη επιστρέφει στην Κεφαλονιά και μένει στο σπίτι του νέου της συντρόφου και, σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων του ληξιαρχείου, τότε δήλωσε δικηγόρος και ζητούσε να ακυρωθεί ο γάμος της με τον ναυτικό γιατί «πλαστογράφησαν κάποιοι τα έγγραφα».

«Ερχόταν επανειλημμένως και μας απειλούσε “θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας δείξω εγώ” και έλεγε ότι είχαμε χρηματιστεί από κάποιους για να πλαστογραφήσουμε τις ληξιαρχικές πράξεις του γάμου. Είχαμε θορυβηθεί και αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία» λέει υπάλληλος του δημαρχείου Ληξουρίου.

Νέες αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης εικαστικού

Πηγή dikaiologitika.gr