Νέα εξέλιξη: Επιστολή για την θέρμανση είχε στείλει ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Αλίμου

Νέα εξέλιξη: Επιστολή για την θέρμανση είχε στείλει ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Αλίμου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Αλίμου. Στο φως βγάζει το Dnews τις επιστολές του διευθυντή του σχολείου προς τον Δήμο Αλίμου για την θέρμανση στο 2ο Λύκειο του Δήμου.

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η υπόθεση του 2ου Λυκείου στο Άλιμο όπου ο δήμαρχος κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου ότι αρνείται να ανοίξει την θέρμανση με αποτέλεσμα να κάνουν στο κρύο μάθημα εδώ και μέρες οι μαθητές.

Σύμφωνα τον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να ανάψει την θέρμανση αλλά είχε ζητήσει μια σχετική ενημέρωση για την συντήρηση της θέρμανσης καθώς είχε αλλάξει η εταιρία της συντήρησης του φυσικού αερίου και όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερωθεί ο ίδιος και η σχολική μονάδα αν τελικά είχε γίνει συντήρηση και δεν ήθελε να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη.

Αυτός είναι και ο λόγος όπως υποστηρίζει, για τον οποίο έχουν ανταλλάξει πολλά έγγραφα με τον Δήμο της περιοχής και που ο ίδιος ο δήμαρχος έφτασε αργά χθες το απόγευμα και άναψε την θέρμανση

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο δήμαρχος να κληθούν για εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. 

Οι μαθητές πάντως αναφέρουν πως δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με το κρύο τις τελευταίες ημέρες καθώς παρόλο που δεν υπήρχε θέρμανση δεν έκανε τόσο κρύο, πως δεν είχαν θέμα με τον διευθυντή τους και πως από σήμερα λειτουργεί κανονικά η θέρμανση.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις σχετικές επιστολές του διευθυντή προς τον Δήμαρχο του Αλίμου:

Όπως θα διαπιστώσετε στις παρακάτω επιστολές, μόλις χτες ο διευθυντής του σχολείου ζητούσε λύση καθώς όπως τονίζει «λόγω έλλειψης θέρμανσης τις πρώτες ώρες οι μαθητές διαμαρτύρονται«.

sxoleio1

sxoleio2

sxoleio45

Νέα εξέλιξη: Επιστολή για την θέρμανση είχε στείλει ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Αλίμου

Πηγή dikaiologitika.gr