Νέα επέκταση του Σκλαβενίτη το 2022

Νέα επέκταση του Σκλαβενίτη το 2022

«Πλέον, λειτουργούμε σε Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Για φέτος, έχει ολοκληρωθεί η επέκτασή μας σε νέες πόλεις. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα επεκταθεί ξανά, όμως, από το 2022. Οι πωλήσεις που καταγράφονται και η κίνηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική».

Αυτό δηλώνουν στελέχη του Σκλαβενίτη στο ηλεκτρονικό περιοδικό FNB Daily. Ήδη, οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν και στην Θεσσαλονίκη. Στο eMarket, οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ Ε-SHOP

Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό). “Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.Oι παραδόσεις για αγορές άνω των €30 είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το
πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην περιοχή, η Σκλαβενίτης προχώρησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub, 3.200 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία”, σημειώνουν πηγές της εταιρείας.

Ο ΣΤΟΛΟΣ

Παράλληλα, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη, προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού. Η κίνηση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της εταιρείας, καθώς, εντός του 2021, η εταιρεία προχώρησε στην επέκταση του eMarket σε 3 νέες περιοχές πέραν της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και τώρα Θεσσαλονίκη), με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Νέα επέκταση του Σκλαβενίτη το 2022

Πηγή dikaiologitika.gr