Μυτιλήνη: Τρεις νεκροί από κορoνοϊό τις τελευταίες ώρες – Εργαζόμενη στο νοσοκομείο η μια

Μυτιλήνη: Τρεις νεκροί από κορoνοϊό τις τελευταίες ώρες - Εργαζόμενη στο νοσοκομείο η μια

Συγκίνηση για τον θάνατο 58χρονης παρασκευάστριας του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τις τελευταίες ώρες έχασαν την ζωή τους από κορονοϊό τρεις άνθρωποι στη Λέσβο, μεταξύ των οποίων μία 58χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Δεν είχε εμβολιαστεί 

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος 58χρονης παρασκευάστριας του νοσοκομείου Μυτιλήνης η οποία από τον Αύγουστο είχε καταθέσει τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη πρόωρα ηλικιακά αν και κάλυπτε τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος εκτός από την οικογένεια και τους συναδέλφους της καθώς ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στο Βοστάνειο.

Ο θάνατος της 58χρονης που ήταν μητέρα ενός παιδιού έγινε γνωστός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Στρατή Κλεάνθη ο οποίος εξέφρασε την οδύνη του, ενώ σύμφωνα με συναδέλφους της εκλιπούσας, δεν είχε εμβολιαστεί και δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Μάλιστα και η πρόωρη συνταξιοδότηση της αποδίδεται στο να αποφύγει τον εμβολιασμό ή την αναστολή που θα ακολουθούσε το Σεπτέμβριο.

Συναγερμός στο νοσοκομείο 

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν χάσει 90 άνθρωποι στο νοσοκομείο τη ζωή τους από τις επιπλοκές του κορονοϊού οι περισσότεροι όμως προχωρημένης ηλικίας. Τις τελευταίες ώρες εκτός από την παρασκευάστρια του νοσοκομείου έχασαν τη ζωή δύο άνδρες προχωρημένης ηλικίας ένας 89χρονος και ένας 92χρονος.

 

Μυτιλήνη: Τρεις νεκροί από κορoνοϊό τις τελευταίες ώρες - Εργαζόμενη στο νοσοκομείο η μια

Πηγή dikaiologitika.gr