Μιχάλης Αεράκης: Ο τηλεοπτικός παπάς του «Σασμού» έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ – «Έβαζα γκολ, ήμουν ντελικάτος» (βίντεο)

(Πηγή: Youtube)

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, που υποδύεται τον «παπά – Μιχάλη» στο «Σασμό», μίλησε για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά αλλά και για τη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε ο Χανιώτης ηθοποιός, στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ενώ είχε παίξει ποδόσφαιρο και στον Εθνικό! Ο Μιχάλης Αεράκης, που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του MEGA, μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι στα νεανικά του χρόνια, όταν έφυγε από τα Ανώγεια για το Ηράκλειο, ασχολήθηκε (και) με το ποδόσφαιρο. Είπε μάλιστα είχε λατρεία με το άθλημα και έπαιζε ως επιθετικός. «Είχα λατρεία με το ποδόσφαιρο. Ήθελα να γίνω επαγγελματίας. Έχω παίξει στον ΟΦΗ. Με ζήτησαν από την Αθήνα και δεν μου έδιναν το δελτίο. Έπαιζα επιθετικός και έβαζα γκολ, ήμουν ωραίος», τόνισε.

«Γεννήθηκα στα Ανώγεια, έφυγα 11 χρονών για το Ηράκλειο και πουλούσα λαχεία», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Ανέφερε ακόμη ότι δούλευε και σε νυχτερινά κρητικά κέντρα, «στον Βασίλη το Σκουλά, στον Ξυλούρη, τότε ήταν κάτω».

«Το πρωί πήγαινα στο σχολείο και ήμουν ο χειρότερος μαθητής. Στην Αθήνα πήγαινα νυχτερινό γιατί έπρεπε να δουλεύω», συνέχισε ο Χανιώτης ηθοποιός. 

sasmos

(Φωτ.: Alphatv.gr)

«Έχω παίξει στον Εθνικό και στον ΟΦΗ», σημείωσε και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον μεγάλο γκολκίπερ Νίκο Σαργκάνη. «Όταν ανέβηκα στην Αθήνα, έμεινα Ζωγράφου και πήγα στα Ιλίσια όπου έκανα προπόνηση. Τότε ήταν ο Σαργκάνης. Μου λέει “έχεις υπογράψει πουθενά;”. Του λέω “έχω δελτίο στον ΟΦΗ”. Μου λέει πάρε το δελτίο. Κατέβηκα κάτω, ήταν και συγγενής μου ένας στο διοικητικό συμβούλιο. Του λέω “μπάρμπα δώσε μου το δελτίο” και μου απαντάει “όποιος σε θέλει να έρθει να σε ζητήσει”. Για να πάρουν κανένα φράγκο, κι έτσι πάει το όνειρο. Έπαιζα επιθετικός και έβαζα γκολ, ήμουν ωραίος. Είχα κεφαλιά, ψηλός, ντελικάτος», ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.

 

Μιχάλης Αεράκης: Ο τηλεοπτικός παπάς του «Σασμού» έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ - «Έβαζα γκολ, ήμουν ντελικάτος» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: