Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης στους κόμβους Καλυφτάκη και Κηφισιάς, πώς θα κινούνται οι οδηγοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης στους κόμβους Καλυφτάκη και Κηφισιάς, πώς θα κινούνται οι οδηγοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων. Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν στον ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη και σε ισόπεδο κόμβο Κηφισιάς, λόγω εργασιών. Πώς θα κινούνται οι οδηγοί, η ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη και στον ισόπεδο Κόμβο Κηφισιάς, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της Τρίτης 16 του μηνός, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Καλυφτάκη, καθώς και του κλάδου εισόδου και εξόδου του ισόπεδου κόμβου (Ι/Κ) Κηφισιάς στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Πώς θα κινούνται οι οδηγοί

Τις παραπάνω ώρες, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ι/Κ Κηφισιάς με κατεύθυνση προς Λαμία, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων και του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος, οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Ι/Κ Κηφισιάς, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Ι/Κ Κηφισιάς.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης στους κόμβους Καλυφτάκη και Κηφισιάς, πώς θα κινούνται οι οδηγοί

Πηγή dikaiologitika.gr