Κρήτη: Εχασε τσάντα με μετρητά και κοσμήματα – Αναζητούνται οι νεαροί που τη βρήκαν

Κρήτη: Εχασε τσάντα με μετρητά και κοσμήματα - Αναζητούνται οι νεαροί που τη βρήκαν

Σε περιπέτεια έχει μπει εδώ και 48 ώρες μια οικογένεια στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά την απώλεια τσάντας που περιείχε μέσα της χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Η κυρία Καλαϊτζάκη περιέγραψε στο «Ράδιο Κρήτη» την περιπέτειά τους, καθώς πηγαίνοντας στο σπίτι της από την επιχείρησή της, της έπεσε μια τσάντα του καταστήματος που διατηρεί με το σύζυγό της όπου μέσα είχε βάλει πάνω από 7.000 ευρώ και ένα κουτί με κοσμήματα.

Η τσάντα της έπεσε στο δρόμο χωρίς να το αντιληφθεί και εκείνη συνέχισε την πορεία για το αυτοκίνητό της. Όταν αντελήφθη την απώλεια της τσάντας με το μικρό θησαυρό, επέστρεψε προς το σημείο για να την ψάξει. Μάταια όμως καθώς είχε κάνει «φτερά». Απελπισμένη την αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα ενώ ειδοποίησε το σύζυγο και την αστυνομία.

Σύμφωνα με την παθούσα, λίγη ώρα μετά την απώλεια της τσάντας με τα χρήματα, πέρασαν από το σημείο δύο νεαροί 25 έως 30 ετών με αμάνικο μπουφάν ο ένας κρατώντας μια σακούλα με σκουπίδια, συνοδεύοντας ένα καφέ σκύλο, κατευθυνόμενοι προς τον κάδο απορριμμάτων.

Ένας από τους νεαρούς που είχε και κοτσίδα είδε την τσάντα μπροστά του την άνοιξε είδε τι περιείχε και στη συνέχεια προχώρησε προκειμένου μαζί με το φίλο του να φύγει χωρίς να αναζητήσει τον κάτοχό της στην περιοχή. Περίοικοι που είδαν τους νεαρούς είπαν στην αστυνομία ότι εάν τους έβλεπαν θα τους αναγνώριζαν.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να βρεθούν οι νεαροί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και είναι κάτοικοι της περιοχής. Παράλληλα η αστυνομία και η σήμανση έψαξε και τα σκουπίδια χωρίς όμως να βρει κάποιο στοιχείο.

Τώρα η κυρία Καλαϊτζάκη μέσω του Ράδιο Κρήτη κάνει έκκληση εάν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στην αστυνομία ενώ η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκονται συνεχώς σε εκείνη την περιοχή μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα προδώσει την ταυτότητα των νεαρών.

Κρήτη: Εχασε τσάντα με μετρητά και κοσμήματα - Αναζητούνται οι νεαροί που τη βρήκαν

Πηγή dikaiologitika.gr