Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» σήμερα (βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» σήμερα (βίντεο)

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Καλλιόπη “έπιασε στα πράσα” τον Μαθιό και την Βασιλική την στιγμή που έκαναν έρωτα, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν χιουμοριστικά την σκηνή.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι, ενώ ο ίδιος θα προχωρήσει σε μια εξομολόγηση στον Αστέρη.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ και ο Πέτρος δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή. Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του γιου της με την χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

{https://www.youtube.com/watch?v=0GFaUW0yjQg}

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» σήμερα (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: