Καταιγισμός ερωτήσεων για τα πρόστιμα στις εκκλησίες – Πώς «ντρίμπλαρε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σειρά ερωτήσεων σχετικά με τα όσα προβλέπονται από τα νέα μέτρα για τις εκκλησίες και τα rapid test δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποφεύγοντας να απαντήσει.

Για το τι ισχύει σχετικά με τα πρόστιμα στις εκκλησίες σε περίπτωση που ανεμβολίαστοι πιστοί βρεθούν στο ναό χωρίς να έχουν αρνητικό rapid test, κλήθηκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια του briefing.

«Με βάση τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει δηλαδή οι πιστοί να προσέρχονται με τεστ, η εκκλησία θα κάνει τη δουλειά της όπως κρίνει και η κυβέρνηση και οι αρχές θα κάνουν τη δική τους, χωρίς εντάσεις εκεί που πάμε να δημιουργήσουμε λύσεις» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν με τα μέτρα για κηδείες και μνημόσυνα όπου το σύνολο όσων παραβρεθούν πρέπει να έχει αρνητικά τεστ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Η Ιερά Σύνοδος έκανε έκκληση να προσέρχονται με rapid test, έχει τους τρόπους να υπηρετήσει την έκκληση αυτή. Και η Πολιτεία με όλα τα όργανά της θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Ο καθένας με τον τρόπο και με το ρόλο του θα κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει, για να έχουμε τα αποτελέσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά

Καταιγισμός ερωτήσεων για τα πρόστιμα στις εκκλησίες – Πώς «ντρίμπλαρε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πηγή dikaiologitika.gr