Καταδικάστηκε ο τράπερ για τα μαχαιρώματα στη Λένορμαν, ποια η ποινή

Καταδικάστηκε ο τράπερ για τα μαχαιρώματα στη Λένορμαν, ποια η ποινή

Ο τράπερ Thug Slime λίγο πριν καταδικαστεί, ως κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών, με τριετή αναστολή, ανακοίνωσε την απόφασή του να μετακομίσει από τη γειτονιά που έγινε η συμπλοκή, με τραυματία έναν διανομέα.

 

Μαζί του στο εδώλιο βρέθηκαν τρία ακόμη άτομα, εκ των οποίων το ένα αθωώθηκε καθώς κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι νεαροί κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία με το δικαστήριο να μην υιοθετεί την εισαγγελική πρόταση για μετατροπή της βασικής κατηγορίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Στον τράπερ, όπως και σε έναν από τους συγκατηγορούμενους του που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών, με τριετή αναστολή, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας. Στον τρίτο κατηγορούμενο που φέρεται να είχε την αρχική αντιδικία με το θύμα επιβλήθηκε η ποινή των 36 μηνών, με τριετή αναστολή.

Την δική του εκδοχή για την συμπλοκή στην Λένορμαν έδωσε στο Αυτόφωρο ο διανομέας ο οποίος νοσηλεύτηκε για περίπου μια εβδομάδα καθώς δέχτηκε έξι μαχαιριές. Ο διανομέας κατέθεσε πως ένας από τους κατηγορούμενους τον κατηγορούσε άδικα ότι τον έβρισε πριν από ένα μήνα. «Εκείνη την ημέρα ήρθα αντιμέτωπος με τον τράπερ και την παρέα του. Με μαχαίρωσαν και αν δεν άρπαζα ένα κουζινομάχαιρο θα συνέχιζαν να με μαχαιρώνουν ακόμα».

Το θύμα υποστήριξε πως η πρόθεση των δραστών της επίθεσης δεν ήταν να τον σκοτώσουν. «Πιστεύω ότι είχαν πρόθεση να με τραυματίσουν, ήρθαν να με “σφάξουν” χωρίς κανένα λόγο. Με απειλούσαν ότι θα τα ξαναπούμε. Τους φαινόταν αστείο. Ο Χ. μου είπε ότι θα με πυροβολήσει κιόλας και θα τα ξαναπούμε.

Τα πρώτα χτυπήματα ήταν στα πόδια, ένα με βρήκε στο νεφρό. Στο νεφρό ήταν στοχευμένο, στην καρδιά δεν ήταν διότι ήμασταν κάτω και παλεύαμε. Στην πάλη ρίχνανε όπου πάει. Είναι ομάδα, έτσι λειτουργούν αυτοί, το έχουν κάνει ξανά, απλά δεν υπήρχαν μάρτυρες, εγώ είμαι τυχερός διότι έγινε στο μαγαζί».

Στην απολογία του ο νεαρός τράπερ ισχυρίστηκε ότι «το θύμα ήταν εριστικό και προκλητικό πάντα.» ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό είπε πως ο παθών τους έβρισε ανέβηκε η αδρεναλίνη και θόλωσε.

«Έκανε συνέχεια μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε» ανέφερε λέγοντας πως θόλωσε όταν είδε το θύμα «να τρέχει προς το μέρος μας με μαχαίρι και να μας λέει «θα πεθάνετε».

«Δε θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να τελειώνουμε. Έχω ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να μου βρει σπίτι για να αλλάξω γειτονιά να μείνω μακριά από αυτά τα πράγματα» ανέφερε μεταξυ άλλων ο γνωστός τράπερ.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ότι μαχαίρωσε τον διανομέα , επανέλαβε πως το θύμα ήταν προκλητικό λέγοντας ότι «είχε άγριες διαθέσεις» και έκανε «άσεμνες χειρονομίες»

«Το θύμα έκανε κίνηση ότι θα βγάλει κάτι από την τσέπη του και έτσι έγιναν όλα. Φοβηθήκαμε. Μετά βγάλαμε κι εμείς μαχαίρια για να τον φοβίσουμε. Πάνω στον τσακωμό έγιναν όλα» είπε ο κατηγορούμενος ο οποίος επέλεξε να δικαστεί χωρίς συνήγορο.

Καταδικάστηκε ο τράπερ για τα μαχαιρώματα στη Λένορμαν, ποια η ποινή

Πηγή dikaiologitika.gr